Оголошена переможниця "Міс Земля - ​​2018": яскраві фото з фіналу конкурсу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оголошена переможниця "Міс Земля - ​​2018": яскраві фото з фіналу конкурсу

Оголошена переможниця "Міс Земля - ​​2018": яскраві фото з фіналу конкурсу
Джерело:  online.ua

Увечері 3 листопада на Філіппінах відбувся фінал конкурсу краси "Міс Земля-2018", за підсумками якого було визначено переможницю. Нею стала представниця В'єтнаму Фионг Кхань Нгуєн, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт конкурсу.

Новій "Міс Земля - 2018" 23 роки. Вона займається маркетингом. Дівчина з 2010 року мріяла потрапити на конкурс і отримати престижний титул.

Фионг Кхань Нгуєн народилася на півдні В'єтнаму. На конкурсі "Міс Земля - 2018" вона представила екологічний проект, спрямований на захист річки Меконг і тих людей, життя яких залежить від цієї водойми.

Україну на конкурсі "Міс Земля - 2018" представляла киянка Анастасія Кривохижа. Українці в цьому році, на жаль, не вдалося потрапити в ТОП-18 і взяти участь у фінальній боротьбі за головну корону конкурсу.

Нагадаємо, конкурс "Міс Земля" є одним з найвідоміших конкурсів краси в світі поряд з "Міс Всесвіт", "Міс Світу" і "Міс Інтернешнл". Він проходить під егідою Організації Об'єднаних Націй. Ідея конкурсу - привернення уваги до гуманітарних проблем сучасності, захист навколишнього середовища, охорона живої природи. Всі учасниці конкурсу представляють власні міжнародні проекти для поліпшення екологічної обстановки як на глобальному, так і на регіональному рівні, а його переможниця стає представницею ООН в питаннях розвитку Програм щодо збереження середовища перебування людини на планеті (ЮНЕП).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що переможниця конкурсу "Міс Україна 2018" - 23-річна киянка Вероніка Дідусенко була дискваліфікована. У красуні відібрали корону за те, що вона не надала інформацію про колишній шлюб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?