Померла активістка Катерина Гандзюк, яку облили кислотою: названа причина
Категорія
Події
Дата публікації

Померла активістка Катерина Гандзюк, яку облили кислотою: названа причина

Померла активістка Катерина Гандзюк, яку облили кислотою: названа причина
Джерело:  online.ua

У неділю, 4 листопада, в одній з лікарень Києва померла відома громадська активістка і речниця мера Херсона Катерина Ганздзюк, яку в кінці липня невідомі облили сірчаною кислотою. На момент смерті жінці було 33 роки.

Про смерть Катерини Гандзюк повідомили в групі "Хто замовив Катю Гандзюк" в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Смерть Каті Гандзюк підтвердив адвокат Масі Найєм. Він не уточнив подробиці смерті активістки і закликав громадськість бути максимально стриманими в обговоренні цієї теми.

За попередніми даними, причиною смерті Каті Гандзюк став обрив тромбу.

У соцмережі масово сумують через смерть активістки. Українці не можуть повірити, що життя Каті Гандзюк раптово обірвалося.

Нагадаємо, Катю Гандзюк облили сірчаною кислотою 31 липня. В результаті нападу на тілі жінки було 40% опіків і їй довелося перенести 11 операцій.

Напад на Гандзюк правоохоронці розслідують як замах на вбивство. По справі вже затримано кілька підозрюваних, які зізналися в причетності до злочину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вдалося встановити слідству за рік після вбивства Аміни Окуєвої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?