Зло має бути покаране: Порошенко відреагував на смерть активістки Катерини Гандзюк
Категорія
Україна
Дата публікації

Зло має бути покаране: Порошенко відреагував на смерть активістки Катерини Гандзюк

Зло має бути покаране: Порошенко відреагував на смерть активістки Катерини Гандзюк
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко прокоментував смерть активістки Катерини Гандзюк, яку в кінці липня невідомі облили сірчаною кислотою. Президент звернувся з закликом до правоохоронців, яким доручив зробити все можливе, щоб покарати вбивць Катерини, повідомляє ONLINE.UA.

"Звертаюся до правоохоронців зробити все можливе, щоб вбивці Катерини Гандзюк були знайдені, опинилися на лаві підсудних і були покарані. Ми всі повинні об'єднати зусилля і допомогти правоохоронним органам для того, щоб зло було покаране", - написав у соцмережі Порошенко.

У той же час в мережі українці обурюються через раптову смерть Гандзюк, яка вже майже півроку боролася за життя після замаху на вбивство. Вони вимагають, щоб всі причетні до злочину були публічно покарані і отримали астрономічні тюремні терміни за скоєне.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 4 листопада померла Катерина Гандзюк, яка так і не вийшла з лікарні після того, як в кінці липня її облили кислотою біля під'їзду. Жінці довелося перенести 11 операцій, так як майже половина її тіла було покрито опіком, але лікарям так і не вдалося врятувати активістку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?