Росія влаштувала зухвалу військову провокацію проти НАТО: подробиці і фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія влаштувала зухвалу військову провокацію проти НАТО: подробиці і фото

Росія влаштувала зухвалу військову провокацію проти НАТО: подробиці і фото
Джерело:  online.ua

Росія продовжує зухвало провокувати НАТО в Норвегії, де проходять найбільші з часів холодної війни навчання альянсу. На цей раз Москва запустила в район проведення навчання НАТО протичовнові літаки Ту-142.

Фотофакт і подробиці чергових провокацій Росії проти НАТО повідомили західні ЗМІ, передає ONLINE.UA.

Росія провокує НАТО на найбільших військових навчанняї альянсу з часів холодної війни (фото - twitter.com)

Відомо, що російські Ту-142 пролетіли дуже низько над флагманським кораблем Шостого флоту США Mount Whitney, на борту якого знаходилися морські піхотинці НАТО. У Міноборони РФ підтвердили, що російські військові літаки літали в районі проведення навчань НАТО - в російському оборонному відомстві підкреслили, що Ту-142 здійснили "заплановані польоти".

Російский літак Ту-142 пролетів над флагманським кораблем Шостого флоту США Mount Whitney (фото - twitter.com)

Нагадаємо, Росія неодноразово критикувала найбільші військові навчання НАТО Trident Juncture 2018. У Москві погрожували альянсу, що якщо там не припинять "демонструвати силу", то Росія почне відповідати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що командувач ВМС США в Європі і Африці адмірал Джеймс Фогго заявив, що НАТО готове відповісти на будь-яку загрозу в Північній Атлантиці і в Арктиці та уважно стежить за військовим посиленням Росії в цьому регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?