Росію йому не оминути: у Путіна відреагували на розмову Порошенка і Ердогана
Категорія
Політика
Дата публікації

Росію йому не оминути: у Путіна відреагували на розмову Порошенка і Ердогана

Росію йому не оминути: у Путіна відреагували на розмову Порошенка і Ердогана
Джерело:  online.ua

У Росії традиційно відреагували на обговорення теми про введення миротворців на Донбас, яку підняли під час переговорів президент України Петро Порошенко і турецький лідер Реджеп Ердоган. Російський сенатор Олексій Пушков вважає, що український лідер "продає" Ердогану "шкуру невбитого ведмедя", повідомляє ONLINE.UA.

Пушков вважає, що обговорення миротворчої місії на Донбасі, на якій наполягає офіційний Київ і США, безпредметним, так як ще не існує ніякого мандата РБ ООН.

Нагадаємо, в Росії виступають категорично проти введення миротворців на Донбас. У Кремлі погоджуються лише на миротворчу місію ООН з обмеженим мандатом, який не дозволить розміщувати миротворців на неконтрольованих ділянках кордону України з Росією.

Незважаючи на протест Росії, Україна, Німеччина, США і Франція готують спільну резолюцію про введення миротворчої місії ООН на Донбас, яка буде представлена на голосуванні Ради Безпеки ООН. У МЗС України раніше повідомляли, що цей документ допоможе продовжувати тиск на Кремль, який "відбивається руками і ногами" від справжньої миротворчої операції на Донбасі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій розробили план по введенню миротворчої місії ООН на Донбас, від якого не зможе відмовитися Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?