Їх вигляд наводить жах на людей: названі найстрашніші місця у Всесвіті
Категорія
Технології
Дата публікації

Їх вигляд наводить жах на людей: названі найстрашніші місця у Всесвіті

Їх вигляд наводить жах на людей: названі найстрашніші місця у Всесвіті
Джерело:  Forbes

Експерти склали рейтинг, в який включили найстрашніші місця у Всесвіті, вид яких наводить жах на людей. Лідером списку стала Темна туманність SH2-136, яка розташована на відстані 1200 світлових років від Землі - її ще називають "Примарою", так як хмари в ній майже не підсвічуються зірками і схожі на привидів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Forbes.

Другою у списку найстрашніших місць у Всесвіті виявилася туманність під назвою "Рука Бога". Вона має лякаючий вид через радіохвилі, які випускає небесне тіло, яке підживлюються вітром пульсара.

Третьою в рейтингу стала туманність NGC 246, що отримала назву "Череп". Вона розташована в сузір'ї Кита. Також в десятці страшних місць у Всесвіті виявилися: хмара міжзоряного газу IRAS 05437 + 2502, туманність NGC 2080 («Голова примари»), скупчення галактик Персея в рентгенівських променях, пагорб «Обличчя на Марсі» в Кідонії, навколоземний астероїд 2015 TB-145, туманність NGC 3918 («Око Саурона»), а також група трьох галактик ESO 593-IG 008 («Птах»).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Всесвітньому фонді дикої природи назвали які види тварин знаходяться на межі вимирання і скоро можуть зникнути з лиця Землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?