Зима близько: коли українцям чекати перших морозів
Категорія
Україна
Дата публікації

Зима близько: коли українцям чекати перших морозів

Зима близько: коли українцям чекати перших морозів
Джерело:  online.ua

Перші морози прийдуть в Україну лише на вихідних - 10-11 листопада, а в найближчі дні буде доволі волого та тепло, передає ONLINE.UA з посиланням на синоптика Наталю Діденко.

"Україна відкрито радіє вже тривалий час владі антициклону. І дощів щоб дощів нема, так, пару крапель, і вологість тумани постачають для сільського господарства та грибів, і тепла погода газ економить і, в принципі, тішить", - нагадала синоптик.

За її словами, хороша погода потішить українців до кінця тижня, а перші морози прийдуть наступними вихідними.

Укргідрометцентр прогнозує, що 6 листопада в країні буде хмарно з проясненням, опадів не передбачається. На заході вночі +6-8, вдень +12-14, на півночі та в центрі вночі +2-4, вдень +7-9, на сході вночі +1-3, вдень +7-9, на півдні вночі +4-6, вдень до +12.

7 листопада дещо похолоднішає вночі, хмарно з проясненням, без опадів. На заході вночі +4-6, вдень +12-14, на півночі та в центрі вночі 0-2, вдень +7-9, на сході вночі 0-2, вдень +7-9, на півдні вночі +2-4, вдень до +11.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Африці несподівано випав сніг 8 вересня. Там раптово прийшов холодний фронт, який супроводжувався рясним снігопадом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?