Непереможний Мейвезер повертається на ринг - названо першого суперника
Категорія
Спорт
Дата публікації

Непереможний Мейвезер повертається на ринг - названо першого суперника

Непереможний Мейвезер повертається на ринг - названо першого суперника
Джерело:  online.ua

Відомий американський боксер Флойд Мейвезер заявив, що повертається на ринг. Уже відомо, що легендарний спортсмен буде битися з японцем Тенсін Насукавою в рамках турніру Rizin 14, який відбудеться 31 грудня в Японії, передає ONLINE.UA.

 "Контракт з Rizin означає, що він буде привозити до Японії американських бійців, які будуть виступати в промоушені", - пояснив американець.

Варто зазначити, що сам Насукава є бійцем MMA і кікбоксингу, однак те, за якими правилами пройде сутичка з Мейвезером, поки не повідомляється.

Флойд Мейвезер - непереможний американський боксер-професіонал, що виступає в напівсередній вазі. Багаторазовий чемпіон світу за різними версіями в другій напівлегкій, легкій, першій напівсередній, напівсередній, першій середній вазі. Найкращий боксер 1998 та 2007 років за версією журналу The Ring.

У любителях провів 90 боїв, одержав 84 перемоги і лише 6 поразок. Вже в любителях правильно вибирав тактику, що не дозволяло супернику наносити влучні удари. За таку манеру бою отримав прізвисько «Pretty Boy». На Олімпійських іграх в Атланті виграв бронзову медаль.

Раніше ONLINE.UA публікував відео, як Усик влаштував запальні танці перед боєм з Белью.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?