Пішов з життя легендарний італійський актор
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пішов з життя легендарний італійський актор

Пішов з життя легендарний італійський актор
Джерело:  online.ua

У Римі пішов з життя відомий італійський актор Карло Джуффре, який здобув найбільшу популярність завдяки ролі у фільмі "Піноккіо" режисера Роберта Беніньї. Вказано, що він помер 1 листопада, однак відомо про смерть стало лише зараз, передає ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.

Зазначається, що Джуффре пішов з життя після тривалої хвороби, одна точна причина смерті зірки поки не називається.

"У стрічці "Піноккіо" він зіграв творця дерев'яного хлопчика - теслі Джепетто. Картина вийшла на екрани в 2002 році. Також однією з найбільш відомих робіт Джуффре є стрічка "Дівчина з пістолетом", що вийшла в 1968 році. Вона була номінована на премію Оскар в категорії "Найкращий фільм іноземною мовою", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, що  в Москві помер відомий радянський і російський артист Роман Карцев. Актор естради і кіно пішов з життя у віці 79 років.  Причиною смерті Карцева став інфаркт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?