189 загиблих: з'явилися шокуючі деталі моторошної катастрофи Boeing 737
Категорія
Події
Дата публікації

189 загиблих: з'явилися шокуючі деталі моторошної катастрофи Boeing 737

189 загиблих: з'явилися шокуючі деталі моторошної катастрофи Boeing 737
Джерело:  online.ua

Національний комітет безпеки транспорту Індонезії заявив, що пасажирський літак індонезійської компанії "Lion Air" розбився від сильного удару об воду 29 жовтня. В комітеті підкреслили, що літак не розірвався в повітрі до падіння в Яванське море - він увійшов у воду на великій швидкості, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на StraitsTimes.

"Всі 189 осіб, які летіли рейсом JT610, померли. Це була найгірша авіакатастрофа в Індонезії після 1997 року, коли в Медані розбився літак із 214 людьми на борту. Міністр транспорту Індонезії усунув технічного директора авіакомпанії "Lion Air" та декількох техніків, адже напередодні аварії екіпаж повідомляв про деякі технічні проблеми", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, рятувальники сподіваються на дані другої "чорної скриньки" з борту.

На даний момент триває пошук уламків літака, тіл загиблих та речей пасажирів.

Як повідомляв ONLINE.UA,  внаслідок катастрофи літака Повітряних Сил Збройних Сил України Су-27 в районі села Уланів на Вінниччині загинуло два пілоти - військовослужбовець Повітряних Сил Збройних Сил України, другий – військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?