Хто переможе в бою Усик - Белью: букмекери змінили прогноз
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хто переможе в бою Усик - Белью: букмекери змінили прогноз

Хто переможе в бою Усик - Белью: букмекери змінили прогноз
Джерело:  online.ua

10 листопада в Манчестері відбудеться чемпіонський бій між українцем Олександром Усиком і британцем Тоні Белью. Букмекери змінили прогноз на перемогу в бою, знизив шанси українського боксера, повідомляє ONLINE.UA.

За прогнозом букмекерів, Усик як і раніше залишаєтьс фаворитом бою, але ставки на його перемогу знизились - на сьогоднішній день їх приймають з коефіцієнтом 1,17 (було 1,14). На перемогу Белью в бою з Усиком ставки як і раніше приймаються з коефіцієнтом 5,50.

Нічия в бою Усик - Белью оцінюється котируванням 29,00, дострокове завершення бою перемогою Усика нокаутом - 1,91. У той же час перемога Белью нокаутом оцінюється коефіцієнтом 6,50, а за рішенням суддів - 13,00.

Нагадаємо, бій Усик - Белью почнеться близько 23:50 за київським часом 10 листопада. На кону чемпіонського поєдинку стоятимуть титули чемпіона світу в першій важкій вазі за версіями WBC, WBA, IBF, WBO і The Ring, якими володіє Усик.

Слід зазначити, що на професійному рингу українець Олександр Усик провів 15 поєдинків, 11 з яких закінчив достроково. Влітку 2018 року в Москві він переміг в бою Мурата Гассієва та став абсолютним чемпіоном світу.

Британець Тоні Белью провів 33 професійних бої, з яких 30 завершив перемогою і 1 нічиєю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олександр Усик вилетів з Києва в Манчестер на бій з Тоні Белью.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?