У Львові під час зйомок кіно зарізали людину
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові під час зйомок кіно зарізали людину

У Львові під час зйомок кіно зарізали людину
Джерело:  online.ua

У Львові суд взяв під варту підозрюваного у смертельному пораненні чоловіка. Зазначається, що вбивство сталося під час зйомок кінофільму, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури у Львівській області.

Вказано, що трагедія сталася 31 жовтня близько 4:20 - між працівником знімальної групи зі столиці та львівським перехожим виник словесний конфлікт, під час якого 35-річний киянин завдав 29-річному чоловіку ножове поранення. Внаслідок травми потерпілий помер на місці пригоди - врятувати його не вдалося.

"Дії зловмисника кваліфікували, як умисне вбивство. На момент вчинення злочину він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Прокуратура клопотала про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суд погодився із позицією прокуратури", - сказано в повідомленні.

За вбивство підозрюваний може отримати позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній німецький медпрацівник Нільс Хегель на засіданні суду заявив, що вбив близько сотні пацієнтів у декількох лікарнях. Голова суду запитав, чи були обвинувачення проти нього точними, Хегель відповів: "Так". Варто зазначити, що він закривав обличчя під час судового засідання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?