У Путіна заявили, що РФ почала розвиватися "ударними темпами" завдяки санкціям
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна заявили, що РФ почала розвиватися "ударними темпами" завдяки санкціям

У Путіна заявили, що РФ почала розвиватися "ударними темпами" завдяки санкціям
Джерело:  online.ua

Прем'єр Росії Дмитро Медведєв стверджує, що введення антиросійських санкцій пішло на користь Росії. З даною неочікуваною заявою він виступив на відкритті першої Китайської міжнародної виставки імпортних товарів у Шанхаї, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

"У цих обмеженнях ми знайшли джерело самореалізації, джерело нашого власного розвитку", - сказав Медведєв.

Він також додав, що в РФ виникли цілі цілком конкурентоспроможні напрямки в промисловості та у високих технологіях, але в якості прикладу чомусь навів ситуацію в сфері сільського господарства.

"Введення ось цих санкцій (а ми ввели потім відповідні заходи щодо Сполучених Штатів, Європейського союзу) призвели до того, що наше сільське господарство почало розвиватися просто ударними темпами. Ми тепер є найбільшим виробником пшениці та зернових, поставляємо її фактично в будь-які регіони, де це необхідно", - розповів прем'єр Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прем’єр-міністр Росії  Дмитро Медведєв підписав постанову, яка вводить спеціальні економічні заходи щодо 322 громадян і 68 компаній з України.  Зауважимо, президент Петро Порошенко вважає, що для українців, які опинилися у так званому санкційному списку Росії, це ніби державна нагорода.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?