Держава не просила вас народжувати: російська чиновниця відзначилася скандальною заявою про дітей
Категорія
Світ
Дата публікації

Держава не просила вас народжувати: російська чиновниця відзначилася скандальною заявою про дітей

Держава не просила вас народжувати: російська чиновниця відзначилася скандальною заявою про дітей
Джерело:  online.ua

Російська чиновниця Ольга Глацкіх, яка є главою регіонального департаменту молодіжної політики Свердловської області, виступаючи на круглому столі в адміністрації Кіровграда за участю місцевих молодіжних об'єднань, заявила присутнім підліткам, що держава не просила їх батьків народжувати.

Відео скандальної заяви російської чиновниці було опубліковано в мережі. На нього також звернув увагу журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, повідомляє ONLINE.UA.

"На сьогоднішній день вийшло так, що в молоді, у підростаючого покоління, складається чомусь таке розуміння про те, що їм держава все винна. Ні, вам держава взагалі в принципі нічого не повинна. Вам повинні ваші батьки, бо вони вас народили. Держава їх не просила вас народжувати", - заявила Глацкіх, закликавши учасників круглого столу донести цю позицію до своїх друзів і знайомих.

Чиновниця додала, що у "всіх чиновників, державних і муніципальних службовців" маленькі зарплати, так що на свої прагнення і їх реалізацію молоді люди повинні самостійно або разом з батьками шукати кошти.

"І це сказала жінка на посаді, за роботу якій оплачують з наших податків ...", "Класно виходить! Тоді я не винна державі податки, чи не так? Ідіотка ..., гнати треба її втришия ...", "Ще одна свиня берега переплутала .... вони всі геть забули, хто для кого - ми для держави, або держава для нас ??", "Останнім часом здається, що у чиновників усіх мастей змагання за рівнем дурості і підлості. Шкідники. чому ці люди займають такі посади?!","До цього депутат заявив, що пенсії треба скасувати. Я так розумію це вудки? Пора офіційно рабство вводити або ще не час?) "," Поясните дурці, що без людей не буває держави. І якщо держава ставиться до людей як до худоби, то така держава швидко закінчує своє існування", - обурюються росіяни скандальній заяві Глацкіх.

Губернатор Свердловської області вже відреагував на скандал з чиновницею. Він пообіцяв розібратися в ситуації, визнавши, що Глацкіх допустила некоректне висловлювання про державну політику щодо дітей та молоді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як Путін зганьбився на зустрічі з чиновниками, так як не зміг розібрати свій почерк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?