"Дякую, наступний": пісня Аріани Гранде про екс-бойфрендів шокувала мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Дякую, наступний": пісня Аріани Гранде про екс-бойфрендів шокувала мережу

"Дякую, наступний": пісня Аріани Гранде про екс-бойфрендів шокувала мережу
Джерело:  online.ua

25-річна співачка Аріана Гранде, яка нещодавно скасувала заручини з 24-річним телеведучим Пітом Девідсоном, випустила новий трек "Thank you, next" ( "Дякую, наступний"), який вона присвятила усім своїм колишнім, передає ONLINE.UA.

Трек з'явився на офіційному YouTube-акаунті виконавиці і уже зібрав чимало позитивних та критичних відгуків.

У пісні Гранде згадала своїх колишніх чоловіків: Девідсона, Міллера, а також Біг Шона і Рікі Альвареса.

"Майже вийшла заміж за Піта, і я так вдячна. Хотіла б сказати спасибі Малькольму. Тому що він був ангелом. Один навчив мене любові. Один навчив мене терпіти. Інший навчив мене болю. Тепер я така дивовижна. Я любила і я втратила", – співає Аріана у пісні.

"Це гімн усіх щасливих дівчат; неймовірно красива пісня; яка вона жорстока: не можна співати подібне після смерті твого колишнього; Аріані наплювати на життя інших людей - вона думає тільки про себе; дивний трек самозакоханої дівчинки; не можу це слухати - просто дурня: це майбутній хіт - я переконана", - пишуть в коментраях до аудіо фанати співачки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома американська співачка Селена Гомес потрапила в психіатричну лікарню. Зазначається, що це трапилося через емоційний зрив: зірка перехвилювалася через зниження кількості лейкоцитів у крові, а також через відмову лікарів виписувати її з медичного закладу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?