"Мрія кожного чоловіка": Світоліна похизувалася ідеальною фігурою в бікіні
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Мрія кожного чоловіка": Світоліна похизувалася ідеальною фігурою в бікіні

"Мрія кожного чоловіка": Світоліна похизувалася ідеальною фігурою в бікіні
Джерело:  online.ua

Відома українська тенісистка Еліна Світоліна відпочиває на Мальдівах після вдалого закінчення сезону і ділиться знімками зі своїми фаната. На одному з останніх фото спортсменка показала, як грала в більярд у купальнику, передає ONLINE.UA.

Перша ракетка України показала знімок, на якому позує біля більярдного столу з двома киями. Спортсменка одягнена в простий білий ліф, світлі стрінги і кепку, а на талії в неї пов'язана легка біла кофта.

За два дні фото зібрало більше 33 тисяч лайків. Фанати зразу ж оцінили чудову фізичну форму красуні.

"Як ти прекрасно виглядаєш; це просто ідеальна фігура; яка струнка та приваблива; ти - просто мрія кожного чоловіка; класне фото; гарного тобі відпочинку; яка ж ти худенька... напевно, взагалі нічого не їси; красуне, набирайся сил і далі в бій", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська тенісистка Еліна Світоліна у новому рейтингу WTA займає четверту позицію. В активі спортсменки 5350 залікових очок.  Після виграшу Підсумкового турніру WTA у Сингапурі Світоліна в новому рейтингу піднялася відразу на три рядки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?