Їх чекають наслідки: в США завуальовано пригрозили Росії і Китаю
Категорія
Політика
Дата публікації

Їх чекають наслідки: в США завуальовано пригрозили Росії і Китаю

Їх чекають наслідки: в США завуальовано пригрозили Росії і Китаю
Джерело:  The Washington Times

Росію і Китай чекають серйозні наслідки, якщо вони продовжать закуповувати іранську нафту в обхід санкцій США.

З таким попередженням на адресу Москви і Пекіна виступив держсекретар США Майк Помпео, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Times.

Помпео не уточнив свої погрози і не пояснив, які наслідки чекають Росію і Китай, якщо вони продовжать співпрацювати з Тегераном.

"Слідкуйте за тим, що ми робимо. Слідкуйте за іранцями. Вони дійсно розуміють, до яких кроків ми вдаємося", - натякнув Помпео на жорстку відповідь Вашингтона Москві і Пекіну за співпрацю з Іраном.

Слід зазначити, що Помпео виступив з непрямими погрозами на адресу Росії і Китаю після того, як міністр енергетики Росії Олександр Новак розповів про намір Москви продовжити закупівлю іранської нафти навіть після введення американських санкцій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що керівництво Ірану відповіло Трампу на санкції проти своєї країни. Там пообіцяли з гордістю обійти їх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?