Тривожно довго: Маск показав, як проїхався по підземному тунелю під Лос-Анджелесом
Категорія
Технології
Дата публікації

Тривожно довго: Маск показав, як проїхався по підземному тунелю під Лос-Анджелесом

Тривожно довго: Маск показав, як проїхався по підземному тунелю під Лос-Анджелесом
Джерело:  online.ua

Американський бізнесмен Ілон Маск випробував підземний тунель, який за його ініціативою будується під Лос-Анджелесом. Він опублікував відео, в якому показав, як особисто проїхався під землею по всій довжині тунелю, повідомляє ONLINE.UA.

"Подолав весь тунель Boring Co під Лос-Анджелесом сьогодні ввечері. Тривожно довго", - прокоментував Маск поїздку.

Раніше він анонсував, що підземний тунель під Лос-Анджелесом, який стане альтернативою наземному транспорту і метро, відкриється 10 грудня. У цьому тунелі можна буде переміщатися також на власному автомобілі зі швидкістю близько 200 км на годину - в результаті дорога від Вествуда до центру Лос-Анджелеса займе всього п'ять хвилин.

Маск планує створити під землею 30-рівневу систему тунелів, платформи в яких будуть переміщатися автоматично. В майбутньому Маск збирається прокласти транспортні тунелі між Нью-Йорком, Філадельфією, Балтімором і Вашингтоном.

У червні 2018 року компанія The Boring Company закінчила прокладку і будівництво ділянки протяжністю понад 4,3 км. Пріоритет після початку експлуатації тунелю, за словами Маска, буде відданий пішоходам і велосипедистам.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Маск запустив Тesla Model X в підземний швидкісний тунель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?