Це потрібно бачити: Spice Girls показали перше фото після возз'єднання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це потрібно бачити: Spice Girls показали перше фото після возз'єднання

Це потрібно бачити: Spice Girls показали перше фото після возз'єднання
Джерело:  online.ua

Легендарний британський поп-гурт Spice Girls показав перший знімок, зроблений після возз'єднання. Як зазначається, відомий колектив зібрав усіх солісток, за винятком дизайнерки та дружини відомого футболіста Вікторії Бекхем, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

За попередніми даними, гурт уже встиг зняти новий кліп, проте презентований він буде перед початком масштабного туру по британських містах.

"Відомо, що й раніше Бекхем заявляла про те, що не має наміру продовжувати музичну кар'єру, а бажає цілком зосередитися на дизайнерській діяльності. У той же час, вона повинна буде отримувати гонорари за використання старих знімків групи з її участю", - сказано в повідомленні.

 Spice Girls -  британський поп-гурт, що досяг величезної популярності в другій половині 1990-х рр. Гурт був зібраний за оголошенням у газеті The Stage й у перших роках був у тіні до появи Саймона Фуллера, що й «розкрутив» його. Для кожної з учасниць був придуманий яскравий образ і відповідний псевдонім. Вийшли два успішні альбоми (усього було продано 53 мільйона платівок, і це стало рекордом серед жіночих гуртів аж до появи «Destiny's Child»), а також музичний фільм «Spiceworld» (1997).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий український  гурт The Hardkiss презентував новий "космічний" альбом "Залізна ластівка".  Він є третьою студійною платівкою колективу. Весь альбом з’явився на YouTube-каналі гурту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?