Зустріч Путіна і Трампа може не відбутися - названа причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Путіна і Трампа може не відбутися - названа причина

Зустріч Путіна і Трампа може не відбутися - названа причина
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп повідомив, що не впевнений, чи зустрінеться він з російським президентом Володимиром Путіним під час візиту в Париж, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Варто зазначити, що голова Білого дому підтвердив зустріч з Путіним на саміті G20 в Аргентині 30 листопада.

"Ми ще нічого узгодили. Ми не знаємо, що це буде хороше місце. Я буду в Парижі з іншими цілями, але ми зустрінемося на G20... Я не впевнений, що ми проведемо зустріч в Парижі. Напевно, ні", - додав він.

Як стало відомо раніше, Трамп і Путін планують зустрітися в Парижі 11 листопада під час святкування сторіччя з дня закінчення Першої світової війни. Варто зазначити, що участь в урочистостях в Парижі візьме і президент Петро Порошенко. Помічник президента РФ Юрій Ушаков заявив, що лідери США і РФ можуть провести "тривалу і грунтовну" зустріч в Аргентині на полях саміту G20.

Саміт G20 в Аргентині запланований на 30 листопада - 1 грудня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Кремлі відреагували на скандальну заяву Трампа про Путіна, в якій президент США звинуватив російського лідера в причетності до вбивств та отруєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?