Україну накрив антициклон Zouhir - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну накрив антициклон Zouhir - перші подробиці

Україну накрив антициклон Zouhir - перші подробиці
Джерело:  online.ua

В Україну прийшов антициклон Zouhir, який не пустить на територію країни атмосферні фронти циклону Yaprak. Так, найближчого тижня про зливи та осінні дощі українцям не варто турбуватися. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook, передає ONLINE.UA.

Вона додала, що поки Європу накрив потужний атлантичний циклон, Україна "дрімає у листопадовому кріслі, а колише крісло антициклон, тому й дощів не буде, а лише тумани".

За словами Діденко, така погода створює "неймовірно красиве метеорологічне явище - паморозь".

"В Україні без істотних опадів, тумани, серпанки. Єдиний рух спостерігатимемо від температури повітря. Вона поступово знижуватиметься", - написала вона.

Також вказано, що з неділі "мінуси" відчують на крайньому сході (Луганщині), а потім на сході та північному сході (Донеччині, Луганщині, Харківщині, Сумщині), а наступного тижня ще й і на півночі.

За її словами, температура повітря найближчої ночі +2+6 градусів, подекуди 0-3 градуси морозу, на півдні та Заході до +8+9 градусів.

Як повідомляв ONLINE.UA, перші морози прийдуть в Україну лише на вихідних — 10-11 листопада, а в найближчі дні буде доволі волого та тепло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?