Вчені назвали продукт, який сприяє ефективному схудненню
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали продукт, який сприяє ефективному схудненню

Вчені назвали продукт, який сприяє ефективному схудненню
Джерело:  online.ua

Американські вчені запевняють, що щоденне вживання горіхів перешкоджає набору зайвої ваги і зміцнює серцево-судинну систему, передає ONLINE.UA з посиланням на портал EurekAlert!.

Було проведене спеціальне дослідження, в якому брали участь понад 126 тисяч чоловіків і жінок. Кожні чотири роки вони заповнювали анкету, у якій писали про своє самопочуття, а також звітували про кількість з'їдених горіхів.

Зазначається, що люди постійно звертають увагу на високу калорійність горіхів і вважають їх нездоровою їжею.

"В результаті багаторічні дослідження показали, що чоловіки і жінки, які віддають перевагу горіхах як альтернативі менш калорійним продуктам, набрали меншу вагу.З'ясувалося, що близько 30 грамів горіхів в день допоможуть в боротьбі з ожирінням і зменшать ризик розвитку серцево-судинних захворювань", - сказано в повідомленні.

Дослідники зробили висновок, що вживання щодня мінімум 30 грамів горіхів сприяє схудненню і зміцнює серцево-судинну систему.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський дієтолог Сатчін Панда і засновник Real Nutrition NYC Амі Шапіро знайшли один з найефективніших способів позбутися зайвих кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?