Луценко заявив, що йде у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко заявив, що йде у відставку

Луценко заявив, що йде у відставку
Джерело:  online.ua

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що 6 листопала подасть заяву про свою відставку. Про це він сказав, виступаючи у Верховній Раді, передає ONLINE.UA.

За його словами тимчасова слідча комісія щодо розслідування справи про вбивство радника мера Херсона і активістки Катерини Гандзюк буде неефективною.

"Організаторам ТСК потрібен не результат. Їм потрібен піар для боротьби за владу. Я говорю речі, які ніколи ще не казав, але я маю за важливе їх сказати... Сьогодні звинувачують не тих, хто вбив Гандзюк і затриманий національною поліцією, а тих, хто по думці слідчого не вказує на потрібного їм замовника. Це все боротьба за владу", - додав він.

Луценко підкреслив, що подасть заяву про відставку уже 6 листопада.

 "Щоб не було сумнівів, що за владу ніхто не чіпляється, я сьогодні подаю заяву про відставку президенту України і ви в парламенті маєте розглянути це питання. Прошу зробити це цього тижня", - сказав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  генпрокурор України Юрій Луценко увечері 4 листопада, після того, як померла Катерина Гандзюк, провів екстрену нараду,  присвячену розслідуванню вбивства активістки. За його підсумками він запевнив, що слідство скоро буде завершено, а всі причетні до вбивства Гандзюк постануть перед судом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?