Це геніально: Білл Гейтс пояснив, що допоможе людям зберегти робочі місця
Категорія
Технології
Дата публікації

Це геніально: Білл Гейтс пояснив, що допоможе людям зберегти робочі місця

Це геніально: Білл Гейтс пояснив, що допоможе людям зберегти робочі місця
Джерело:  online.ua

Засновник Microsoft Білл Гейтс вважає, що податок на роботів допоможе людям зберегти робочі місця. Він наголосив, що роботи не залишать людей без роботи, передає ONLINE.UA з посиланням на Nikkei.

За його словами, основний принцип оподаткування - можливість отримувати податки з капіталу або робочої сили, а робот - це матеріальний капітал.

"Зараз існує багато податків з робочої сили, як податок з зарплати. З часом через те, що люди хочуть стимулювати роботу і створення робочих місць, замість податків на робочу силу можуть з'явитися відрахування і субсидії, щоб підтримувати попит на роботу", - сказав Гейтс.

Він зазначив, що податок на роботів стане одним з аспектів підйому і зростання податкової системи.

"Якщо ви хочете купити робота замість того, щоб наймати людей, ви зможете це зробити, але податкова система буде підштовхувати вас до того, щоб хоча б розглядати як варіант наймання людей, на відміну від сьогоднішньої податкової системи, яка підштовхує в протилежному напрямку", - пояснив Гейтс.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відомий мільярдер, засновник компанії Microsoft Білл Гейтс знявся в одній із серій науково-популярного серіалу "Теорія великого вибуху". Прем’єра серії з одним з найбагатших людей планети відбулася в березні 2018 року, — в ній Гейтс виступив в ролі запрошеної зірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?