Порошенко: переконаний, що Катерина Гандзюк не померла
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко: переконаний, що Катерина Гандзюк не померла

Порошенко: переконаний, що Катерина Гандзюк не померла
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко переконаний, що Катерину Гандзюк вбили, адже її смерть стала наслідком жорсткого нападу. Він також додав, що злочин проти активістки не розкритий до кінця, тому правоохоронці мають продовжувати розслідування.

Про це український лідер написав у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

"Твердо переконаний, що Катерина Гандзюк не померла, її було вбито. Трагічна розв’язка стала наслідком злодійського нападу. Іншої думки тут і бути не може", – сказав він.

Порошенко додав, що зацікавлений у тому, аби злочин проти Гандзюк було розкрито, розслідування проведено, а вбивці, організатори та замовники понесли необхідну відповідальність.

"Виходячи з інформації, яку мені надали правоохоронці, злочин проти Катерини Гандзюк вже значною мірою розкритий – знайдений вбивця, помічники, які зізналися, затриманий організатор. Після того, як справа перекваліфікована на вбивство, їм загрожує найвища норма покарання. Однак, я не вважаю, що він розкритий до кінця і впевнений, що потрібно продовжувати роботу", - сказав президент.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Державному департаменті США жорстко засудили напади на активістів громадянського суспільства та закликали залучити до відповідальності вбивць Каті Гандзюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?