Як зберегти молодість шкіри - найпростіший спосіб
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як зберегти молодість шкіри - найпростіший спосіб

Як зберегти молодість шкіри - найпростіший спосіб
Джерело:  online.ua

Відомий американський пластичний хірург Ентоні Юн переконаний, що правильне харчування може повністю замінити косметичні креми та ін'єкції. Він зазначив, що їжа може впливати на появу зморшок, на ступінь пружності, еластичності та на її схильність до засмаги, передає  ONLINE.UA з посиланням на Рrevention.

Лікар дав декілька простих порад, які допоможуть зберегти молодість вашої шкіри:

1. Щоб шкіра була пружною та гладенькою, варто споживати яйця. Вони містять речовини, які сприяють виробленню колагену (білок сполучної тканини, що забезпечує її міцність і еластичність). А ще вони багаті на вітамін А.

2. Помідори або томатна паста мають багато антиоксиданту лікопіну (захищає шкіру від сонячних опіків та має сильні протизапальні властивості). Як відомо, саме запалення прискорює старіння шкіри.

3. Зелений чай теж містить корисні для шкіри антиоксиданти.

4. Креветки мають вітамін E, який допомагає шкірі відновитися від різних пошкоджень.

Як повідомляв ONLINE.UA, регулярне споживання кофеїну знижує ризик розвитку розацеа (почервоніння на шкірі обличчя). До такого висновку прийшли учені Інституту Циндао в Китаї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?