Відомо, з ким зустрічається зірка "Гри престолів" Емілія Кларк - перші фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомо, з ким зустрічається зірка "Гри престолів" Емілія Кларк - перші фото

Відомо, з ким зустрічається зірка "Гри престолів" Емілія Кларк - перші фото
Джерело:  online.ua

Популярна акторка Емілія Кларк, яка зіграла роль Дейнеріс Таргарієн у серіалі "Гра престолів", вперше потрапила в об'єктиви камер папараці зі своїм новим хлопцем. Коханий красуні - 35-річний режисер і письменник Чарлі Макдавелл, передає ONLINE.UA з посиланням на E News!.

Журналісти сфотографували парочку під час ранкової прогулянки в Лос-Анджелесі. Зазначається, що вони зайшли в магазин за продуктами.

Варто зазначити, що закохані не приховували свої почуття і цілувалися на публіці. За словами очевидців, вони виглядали дуже прив'язаними одне до одного. Наразі більше подробиць про їхні стосунки немає.


Емілія Кларк - британська акторка. Дебютувала на Бродвеї у спектаклі «Сніданок у Тіффані», у ролі Холідей Голайтлі. У 2010 році була затверджена на роль Дейнеріс Таргарієн в телесеріалі HBO «Гра престолів», після відмови від участі в проекті Тамзін Мерчант, яка планувалася на цю роль раніше. Була удостоєна за неї премії EWwy Award 2011 року журналу Entertainment Weekly в категорії «Найкраща драматична актриса другого плану» («Best Supporting Actress in a Drama»).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  уважні фанати популярного серіалу "Гра престолів" помітили спойлер  на тілі зірки саги — британської акторки Софі Тернер. Зазначається, що Тернер зробила собі нове татуювання. Користувачі мережі вважають, що малюнок може бути спойлером до телевізійного шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?