Якщо Путін програє: в США пояснили, як вихід РФ з Донбасу вплине на світ
Категорія
Політика
Дата публікації

Якщо Путін програє: в США пояснили, як вихід РФ з Донбасу вплине на світ

Якщо Путін програє: в США пояснили, як вихід РФ з Донбасу вплине на світ
Джерело:  24 канал

Екс-посол США в Україні Джон Гербст заявив, що Україна захищає Захід від агресії Російської Федерації, тому їй потрібно надати потужну зброю та іншу допомогу. Адже після програшу Москви у війні на Донбасі, її "пригодницький апетит" у світі зникне, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Те, що дехто називає кризою в Україні, насправді є кризою, викликаною агресією Кремля. Московська війна в Україні не лише має критичне значення для Києва, але також є дуже важливою для Заходу, оскільки саме Україна захищає нас від агресії Кремля. Москва не приховує свою дестабілізуючу мету", – сказав він.

Окрім того, екс-посол також закликав Канаду надати Україні летальну зброю та всіляку іншу допомогу для боротьби з Росією.

"Якщо Москва програє на Донбасі, то її пригодницький апетит у Балтиці й деінде зникне. Таким чином, збільшення нашої допомоги Україні є розумним способом захисту союзників по НАТО й повоєнної безпекової структури, що забезпечувала процвітання й безпеку протягом останніх 25 років", - додав він.

На його думку, Захід повинен зробите все можливе, щоб захистити себе і свої інтереси від Росії, бо "Кремль є найбільшою негайною загрозою" для світу.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін стверджує, що РФ здатна на ядерний удар тільки в разі удару у відповідь. За його словами, в такому випадку, росіяни стануть мучениками і потраплять в рай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?