США провели багатогодинну розвідку в Криму і на Донбасі - подробиці та карта
Категорія
Світ
Дата публікації

США провели багатогодинну розвідку в Криму і на Донбасі - подробиці та карта

США провели багатогодинну розвідку в Криму і на Донбасі - подробиці та карта
Джерело:  online.ua

Військовий літак та безпілотник США провели багатогодинну розвідку в Криму та на Донбасі. Протичовновий літак Boeing P-8A Poseidon близько двох годин моніторив ситуацію у чорноморського узбережжя в районі Керченської протоки, а безпілотник ВПС США RQ-4B Global Hawk близько шести годин вів розвідку вздовж лінії розмежування на Донбасі, наближаючись до російського кордону на відстань 50-60 км , повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані моніторингового ресурсу PlaneRadar.

Відомо, що військові літак США, який провів багатогодинну розвідку біля берегів Криму, вилетів з авіабази Сігонелла на італійському острові Сицилія. Під час польоту над акваторією Чорного моря морський розвідник ВМС США курсував на відстані приблизно 35 кілометрів на південь від входу в Керченську протоку, а також здійснив прольоти поблизу Севастополя і узбережжя Краснодарського краю.

Одночасно з військовим літаком в районі Керченської протоки проводив розвідку стратегічний безпілотник американських ВПС, який також вилетів з бази Сигонелла. Його політ тривав близько 4,5 години.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що стратегічний розвідувальний літак американських ВПС RC-135V 3 листопада провів нову розвідку біля кордонів Росії. Літак-розвідник максимально близько підлетів до кордонів Калінінградської області з боку Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?