Таїланд тимчасово скасував українцям плату за візи
Категорія
Україна
Дата публікації

Таїланд тимчасово скасував українцям плату за візи

Таїланд тимчасово скасував українцям плату за візи
Джерело:  online.ua

Тайська влада вирішила спростити в'їзд туристам в Таїланд взимку. Скасували плату за візи для жителів 21 країн, в числі яких Україна. Без оплати візового збору в країну можна буде в'їхати з 1 грудня 2018 року по 31 січня 2019 року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bangkok post.

Безкоштовні візи будуть діяти для українців і туристів з ще 20 країн світу за умови в'їзду в країну не більше, ніж на 15 днів. Раніше за в'їзд в Таїланд необхідно було платити 2000 батів (близько 60 доларів).

Крім України, візовий збір тайська влада відмінила для Болгарії, Бутані, Андоррі, Ефіопії, Кіпру, Китаю, Індії, Фіджі, Латвії, Литві, Румунії, Мавританії, Мальті, Мальдивам, Саудівській Аравії, Узбекистану, Тайваню та інших деяким країнам.

Причиною скасування візового збору в Таїланді стало зниження потоку туристів. У Імміграційному бюро країни вважають, що якщо скасувати плату за візи, то приплив туристів збільшиться як мінімум на 30%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Канада ввела збір біометричних даних українців при отриманні ними візи. Нові правила отримання будь-яких вид віз до Канади громадянами України вступили в силу 31 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?