Мене вб'ють за ці слова: Памела Андерсон шокувала неочікуваним зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мене вб'ють за ці слова: Памела Андерсон шокувала неочікуваним зізнанням

Мене вб'ють за ці слова: Памела Андерсон шокувала неочікуваним зізнанням
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка та модель Памела Андерсон виступила з несподіваною заявою - вона жорстко розкритикувала діяльність руху #MeToo, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Fox News.

Про своє негативне ставлення до боротьби проти сексуальних домагань Памела Андерсон висловила в ефірі програми 60 Minutes. На думку красуні, хвиля фемінізму може "далеко зайти". Водночас зірка не стримувала критики щодо руху #MeToo.

"Я думаю, що фемінізм може зайти далеко, однак ця третя хвиля є порожньою. Переконана, що це (фемінізм – ред. ) паралізує чоловіків, тому рух #MeToo – це занадто. Я перепрошую, мене, мабуть, вб'ють за ці слова, – сказала Памела Андерсон.

Окрім того, модель прокоментувала скандальні справи хтивого кінопродюсера Гарві Вайнштейна, якого звинуватили у сексуальних домаганнях понад 100 жінок. Памела Андерсон заявила, що жертвам варто було думати перед тим, як вони вирушали на ділову зустріч в готель.

"Мама вчила мене не зустрічатись в готелі з незнайомцями. Якщо хтось відкриває вам двері в халаті і очікує, що так відбудеться ділова зустріч, то, мабуть, вам потрібно було піти до когось іншого. Думаю, що такі речі є просто здоровим глуздом", – додала Памела Андерсон.

Нагадаємо, Вайнштейна звільнили під заставу у мільйон доларів після того, як він сам здався поліції. В цілому більш 70 жінок з жовтня 2017 року звинуватили продюсера в сексуальних домаганнях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Disney припиняє співпрацю над проектами з Гарві Вайнштейном через скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?