В урядовому кварталі Києва триває протест власників авто на "євробляхах" - фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В урядовому кварталі Києва триває протест власників авто на "євробляхах" - фото

В урядовому кварталі Києва триває протест власників авто на "євробляхах" - фото
Джерело:  online.ua

У центрі Києва біля Верховної Ради встановили сцену активісти " Авто-Євро-Сили", які проводять мітинг з вимогою прийняти їхні правки до законів 8487, 8488. У зв’язку з проведенням цих та інших заходів поліція посилила патрулювання і охорону в місті, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомтсва.

"У місті Києві заплановано проведення кількох заходів, більшість із яких проходитимуть в урядовому кварталі", - йдеться у повідомленні.

Посилені наряди патрулюють у місцях проведення акцій, прилеглої до них території, на станціях метрополітену та на зупинках громадського транспорту. Патрульні поліцейські стежать за безпекою дорожнього руху та допомагають водіям обирати зручні маршрути проїзду

"Вимагаємо прийняти народні правки до законопроектів 8487, 8488, що передала "Авто-Євро-Сила", а саме, прибрати коєфіцієнт віку у формулі розрахунку акцизу, що знизить його практично до незначного для автомобіля будь-якого віку, але формально полегшить прийняття змін до діючого закону так як збережеться формальна наявність акцизу", - заявили власники авто на "євробляхах".

Окрім того, серед вимог громади автомобілістів буде підтримано протест перевізників та звичайних громадян проти підвищення цін на пальне (вимога прив'язати акциз до гривні) і припинення знищення доріг та виявлених фактів корупції. Акція відбудеться за участю представників усіх областей України, в урядовому кварталі перед Верховною Радою починаючи з 6 ранку і безстроково.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко спростив розмитнення імпортних автомобілів в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?