У Монако затримали соратника Путіна - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Монако затримали соратника Путіна - перші подробиці

У Монако затримали соратника Путіна - перші подробиці
Джерело:  online.ua

В Монако працівники поліції після допиту затримали російського мільярдера Дмитра Риболовлєва, якого вважають другом і соратником президента РФ Володимира Путіна, передає ONLINE.UA з посиланням на Le Monde.

Вказано, що олігарха підозрюють у корупції і торгівлі впливом, а також у співучасті в цих злочинах. На віллі і в офісі олігарха провели обшуки, в ході яких вилучили документи, мобільні телефони та комп'ютери.

"За французькими законами, людей, викликаних на допит, можуть затримати терміном до 48 годин, після чого їх або відпускають без висунення звинувачень, або ж проти них починається офіційне розслідування. Допит Риболовлєва пов'язаний з розглядом справи між мільярдером і його арт-дилером Івом Був'є зі Швейцарії, якого бізнесмен називає шахраєм. Справа пов'язана з покупкою предметів мистецтва на два мільярди доларів", - сказано в повідомленні.

За даними поліції, Риболовлєв вплинув на суд, щоб домогтися звинувачення щодо Був'є. Суддя в Монако намагається встановити, чи впливав Риболовлєв на посадових осіб у суперечці з Був'є.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський бізнесмен Аркадій Ротенберг розповів про дружбу з президентом Росії Володимиром Путіним. Він зізнався, що в їх відносинах до сих пір присутні "хлоп’ячі забави", так як вони дружать з дитинства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?