Демі Ловато вперше після передозування вийшла на публіку - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Демі Ловато вперше після передозування вийшла на публіку - фото

Демі Ловато вперше після передозування вийшла на публіку - фото
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка Демі Ловато, яка нещодавно пройшла курс лікування після передозування наркотиками, вперше з'явилась на публіці. Фото дівчина оприлюднила в своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

Зазначимо, що 6 листопада, у США відбулись проміжні вибори до Конгресу США. Багато американських зірок брали участь у голосування. Винятком не стала й співачка Демі Ловато, яка вперше за кілька місяців лікування з'явилась на публіці.

Як не дивно, проте співачка виглядала чудово. Демі Ловато вбрала чорні приталені штани та стильну джинсову куртку. Зірка зробила легкий макіяж і доповнила образ сережками з перлів.

"Я вдячна, що змогла вчасно проголосувати! Один голос може змінити ситуацію, тому переконайтеся, що вашу думку врахували!", - прокоментувала фото вона.

Демі Ловато — американська акторка і співачка. Вперше з’явилася на телебаченні як акторка у "Барні та друзі". Вона отримала популярність завдяки ролі Мітчи Торрес у фільмі компанії «Дісней», «Рок в літньому таборі» і «Рок в літньому таборі 2».

Як повідомляв ONLINE.UA, у Нью-Йорку у віці 21 року помер репер Густав Ар, відомий під псевдонімом Lil Peep.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?