Українські депутати написали листа до Путіна - кумедна реакція соцмереж
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські депутати написали листа до Путіна - кумедна реакція соцмереж

Українські депутати написали листа до Путіна - кумедна реакція соцмереж
Джерело:  online.ua

7 листопада українські нардепи написали лист до президента РФ Володимира Путіна, підготовлений у відповідь на введення Росією санкцій проти України. Це послання у ВРУ зачитав депутат від "БПП" Олексій Гончаренко, передає ONLINE.UA.

За його словами, підписанти листа "вирішили не вигадувати велосипед", бо "наші предки козаки вже подали приклад, як вести переговори з ворогами на міжнародному рівні".

Користувачі соціальних мереж жорстко розкритикували таку творчість депутатів. У коментарях до відео люди називають депутатів клоунами.

Українська журналістка Мар'яна П'єцух на своїй сторінці у Facebook написала свою версію такого листа. Хоча й зазначила, розуміє, що з її боку це нетолерантно і хамство, але з боку депутатів, це вершина ницості піаритися на пустопорожніх санкціях від Росії, яка, в той час, вбиває українців на Сході.

Нагадаємо, 1 жовтня прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія може скасувати санкції, які були введені проти України та українських політиків і чиновників. Для цього необхідна начебто "нормалізація" взаємин між країнами, а ще, аби Київ відмінив всі введені проти РФ обмеження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  традиційно президентів країн не включають в санкційні списки, тому і Росія не включила в нього українського лідера Петра Порошенка.  У Кремлі вважають, що включення президента України в санкційний список РФ було б "позамежним кроком".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?