Матч Манчестер Сіті - Шахтар: де дивитися онлайн-трансляцію і прогноз
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Манчестер Сіті - Шахтар: де дивитися онлайн-трансляцію і прогноз

Матч Манчестер Сіті - Шахтар: де дивитися онлайн-трансляцію і прогноз
Джерело:  online.ua

Увечері 7 листопада в Манчестері на стадіоні "Етіхад" відбудеться матч між донецьким "Шахтарем" і англійською командою "Манчестер Сіті". Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом - онлайн-трансляція матчу буде йти на каналі "Футбол 2", повідомляє ONLINE.UA.

Матч Шахтар - Манчестер Сіті відбудеться в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. За прогнозами букмекерів, безумовним фаворитом гри є англійський клуб. Зокрема, портал Betexplorer вказує, що середній коефіцієнт на перемогу "Манчестер Сіті" становить 1,11 до 1, коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" - 22,43 до 1.

Онлайн-трансляція матчу Шахтар - Манчестер Сіті розпочнеться о 21:55 на телеканалі "Футбол-2". Обслуговувати його довірили угорській бригаді арбітрів на чолі з Віктором Кашшаї.

Нагадаємо, останній раз Шахтар і Манчестер Сіті зустрічалися два тижні тому, 23 жовтня в Харкові на стадіоні "Металіст" - тоді гості здобули більш ніж переконливу перемогу, матч завершився з рахунком 0:3. Але в тій грі за донецьку команду не зіграли два ключові гравці - Тайсон і Марлос. Є ймовірність, що вони обидва вже вийдуть на поле в Манчестері, завдяки чому у "гірників" з'являться всі шанси на сенсаційну перемогу.

Додамо, перед матчем з Шахтарем гравці Манчестер Сіті записали видовищний промо-ролик гри з "гірниками". У записі ролика взяли участь головний тренер команди Хосеп Гвардіола, а також зірки клубу: Кевін Де Брюйне, Ілкай Гюндоган, Бернарду Сілва і Венсан Компані. Відео було опубліковано в офіційному Twitter англійської команди.

Матч Шахтар - Манчестер Сіті - видовищний промо-ролик (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що збірна України з футболу увійшла в ТОП-5 найсильніших команд Ліги націй.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?