"Королева краси": пікантні фото Надії Мейхер приголомшили фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Королева краси": пікантні фото Надії Мейхер приголомшили фанатів

"Королева краси": пікантні фото Надії Мейхер приголомшили фанатів
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка, екс-учасниця гурту "Віа Гра" та телеведуча Надія Мейхер потішила фанатів у соціальних мережах новими звабливими знімками в обтислому чорному купальнику у СПА. Звабливі світлини красуня опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

У новій фотосесії співачка позувала у традиційному пляжному образі з сонцезахисними окулярами, солом'яним капелюхом і коктейлем у руці. "Для тих, кому не вистачило тепла і моря" – зазначила артистка у підписі до фото.

Фанати красуні у захваті від останньої фотосесії телеведучої і засипали її компліментами у коментарях.

"Королева краси; ви завжди на висоті; оце, я розумію, жіноча фігура; вік робить вас тільки чарівнішою; більше таких фото - ми маємо право бачити, які ви ідеальні; ви - мій кумир: Надя - неймовірна, всі про це знають; шикарні форми", - пишуть шанувальники в коментарх до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Надія Мейхер зіграла головну рольу кліпі молодого виконавця GADAR, який є підопічним української співачки Світлани Лободи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?