В Кремлі пояснили, чому Трамп і Путін відмовилися від повноцінних переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі пояснили, чому Трамп і Путін відмовилися від повноцінних переговорів

В Кремлі пояснили, чому Трамп і Путін відмовилися від повноцінних переговорів
Джерело:  online.ua

Помічник президента Росії Юрій Ушаков заявив, що організатори пам'ятних заходів на честь закінчення Першої світової війни у Парижі турбувалися, що зустріч президентів Росії і США відверне увагу від приводу, з якого вони приїдуть до французької столиці 11 листопада, і саме тому Вашингтон і Москва утрималися від проведення масштабного саміту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

"Французькі колеги стали висловлювати побоювання, що сама зустріч і навіть процес її підготовки може відвернути увагу від головної теми паризьких заходів і планованого форуму ", - сказав Ушаков.

Він також додав, свої побоювання французька сторона "активно доносила до російської і американської".

 "З урахуванням цих міркувань було прийнято рішення в Вашингтоні та Москві: утриматися від проведення масштабної зустрічі і орієнтуватися на організацію такої зустрічі в Буенос-Айресі", - повідомив Ушаков.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Білому домі заявили, що у американського лідера Дональда Трампа буде дуже коротка, але змістовна бесіда з президентом Росії Володимиром Путіним під час їхньої зустрічі у Франції 11 листопада. Джон Болтон, радник глава Білого дому, наголосив, що ця зустріч "відкриє нові можливості", проте не пояснив, що він має на увазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?