Відома модель потрапила в гучний скандал через відверте фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома модель потрапила в гучний скандал через відверте фото

Відома модель потрапила в гучний скандал через відверте фото
Джерело:  online.ua

Відома модель Victoria's Secret Марта Хант готова подати позов до суду через відверту світлину, яку опублікував фотограф Крістофер Петерсон. Вказано, що він сфотографував красуню, коли вона сідала у машину і вітер підняв її плаття. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Page Six.

Чоловік сфотографував оголені сідниці зірки подіуму , а згодом опублікував на своїй сторінці в Instagram обрізану пікантну частину фото моделі і повідомив, що представники Хант погрожують подати до суду на нього. Згодом він видалив свій пост.

 "Я вважаю, це смішно. З огляду на той факт, що вона – модель спідньої білизни. Її робота – демонструвати тіло в красивій білизні, і це ніяк не шкодить її репутації. Погуглити Марту Хант, і ви знайдете сотні її знімків у білизні. Я просто залишу це тут", - написав фотограф у коментарі до світлини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram. Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?