Названа "Жінка року 2018" за версією Billboard
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названа "Жінка року 2018" за версією Billboard

Названа "Жінка року 2018" за версією Billboard
Джерело:  online.ua

Авторитетне видання Billboard оголосило, хто в 2018 році отримає титул "Жінка року". Його володаркою стане американська співачка Аріана Гранде - їй вручать нагороду 6 грудня на урочистій церемонії Billboard Women in Music в Нью-Йорку, повідомляє ONLINE.UA.

В Billboard пояснили, чому в 2018 році вирішили віддати звання "Жінка року" 25-річній Аріані Гранде. У виданні підкреслили, що у цій артистки є переконання, які вона відстоює, незважаючи на свою молодість.

"Вона робить свою музику і не прогинається під якісь музичні тренди. Гранде активно виступає на захист прав ЛГБТ-спільноти, за гендерну рівність, за зміни в американському законодавстві щодо вогнепальної зброї", - заявив віце-президент Billboard Росс Скарано.

Слід зазначити, що Billboard регулярно відзначає творчість Аріани Гранде як краще в світі. Її пісні No Tears Left To Cry та God Is A Woman входили в Топ-40 кращих хітів, який складають Billboard.

Нагадаємо, в 2017 році жінкою року за версією Billboard була Селена Гомес. У минулі роки цього звання удостоювалися Тейлор Свіфт, Леді Гага і Мадонна.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Аріана Гранде записала нову пісню про колишніх бойфрендів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?