Винен тільки він: Трамп розповів, хто "дозволив" Путіну анексувати Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Винен тільки він: Трамп розповів, хто "дозволив" Путіну анексувати Крим

Винен тільки він: Трамп розповів, хто "дозволив" Путіну анексувати Крим
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп звинуватив "режим" колишнього президента Барака Обами в тому, що Україна втратила Крим, який у 2014 році анексувала Росія. З даною заявою він виступив під час прес-конференції у Білому домі 7 листопада, передає ONLINE.UA.

Журналісти запитали в Трампа про його відносини з Росією - він зразу ж нагадав про свою зустріч із російським президентом Володимиром Путіним у липні в Гельсінкі.

"Справа в тому, що в мене була дуже, дуже хороша зустріч із президентом Путіним. Ми багато чого обговорили – про Сирію, про безпеку, про Україну… Про той факт, що президент Обама дозволив (Росії – ред) забрати значну частину України", – сказав Трамп.

Після цього представник ЗМІ сказав, що "це президент Путін анексував Крим", на що Трамп відповів: "

Це був режим президента Обами. Це було за часів президентства Обами. Так? Це президент Обама дозволив, щоб так сталося".

Як повідомляв ONLINE.UA,  американський лідер Дональд Трамп стверджує, що його попередник Барак Обама "буквально здав" український півострів Крим президенту РФ Володимиру Путіну.  Президент США додав,  що це одна з проблем, яка перейшла йому у спадок і яку він активно намагається вирішити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?