У Британії розказали про стратегію Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Британії розказали про стратегію Путіна

У Британії розказали про стратегію Путіна
Джерело:  online.ua

Радник прем’єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Марк Лайл Ґрант заявив, що діяльність російських спецслужб спрямована на виконання стратегії президента РФ Володимира Путіна із послаблення Заходу. Про це він розказав під час дискусії на міжнародній конференції в Києві, передає ONLINE.UA.

"Російська розвідка не має стратегії, вона виконує стратегію президента Путіна. А для розуміння путінської стратегії треба розуміти контекст. Путін хоче відновити могутність Росії і послабити своїх ворогів, якими вважаються США, НАТО, Велика Британія, Україна тощо", - сказав Грант.

За його словами, коли йдеться про гібридні загрози, необхідно говорити не тільки про Росію, але і про Китай.

"Китай відповідальний за більшу кількість кібератак, ніж Росія. Але китайські кібератаки в основному спрямовані на економічну розвідку, індустріальне шпигунство, тоді як російські спрямовані на підрив інфраструктури та інституцій", - сказав Грант.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії  Володимир Путін стверджує, що РФ здатна на ядерний удар тільки в разі удару у відповідь.  За його словами, в такому випадку, росіяни стануть мучениками і потраплять в рай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?