У Росії розбився вертоліт
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії розбився вертоліт

У Росії розбився вертоліт
Джерело:  online.ua

У Тверській області Російської Федерації розбився вертоліт, який прямував обстежити газопровід. Про це пише російський "Інтерфакс" з посиланням на екстренні служби, передає ONLINE.UA.

"Вертоліт прямував з Смоленська в Андреаполь (Тверська область) для обстеження газопроводу. Однак в польоті у нього виникла технічна несправність і пілоту довелося екстрено знижуватися", - розповіли джерела.

За попередніми даними, на борту знаходилося чотири людини. Одна з них затиснута у кабіні вертольота. Як зазначається, в результаті катастрофи ніхто не загинув.

Також повідомляється, що при посадці вертоліт отримав пошкодження.

Нещодавно навчальний літак Л-39 Міноборони Росії впав у воду поблизу Должанської коси в Азовському морі. За даними російських військових, льотчики після катапультування впали на воду. В Міноборони РФ повідомляють, що літак впав на відстані 1,5 км від берега під час виконання планового навчально-тренувального польоту.

Як повідомляв ONLINE.UA, внаслідок катастрофи літака Повітряних Сил Збройних Сил України Су-27 в районі села Уланів на Вінниччині загинуло два пілоти - військовослужбовець Повітряних Сил Збройних Сил України, другий – військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?