Замість Ілона Маска: стало відоме ім'я нового глави Tesla
Категорія
Технології
Дата публікації

Замість Ілона Маска: стало відоме ім'я нового глави Tesla

Замість Ілона Маска: стало відоме ім'я нового глави Tesla
Джерело:  online.ua

Новою головою ради директорів американської компанії Tesla стала австралійка Робін Денем - саме вона замінить на цій посаді засновника корпорації Ілона Маска, який пішов у відставку за угодою з Комісією з цінних паперів і бірж (SEC), передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Денем вступить на посаду негайно і протягом шести місяців залишить посаду фінансового директора австралійської телекомунікаційної компанії Telstra", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що до переходу в Telstra Денем працювала операційним директором і виконавчим віце-президентом виробника телекомунікаційного устаткування Juniper, а до цього 11 років пропрацювала в Sun Microsystems, що випускає мікрочипи.
Також вказано, що у раді директорів Tesla австралійка перебуває з серпня 2014 року.

Нагадаємо, раніше Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) прийняла радикальне рішення щодо голови Tesla Ілона Маска за його твіт про готовність викупити всі акції компанії і виведення її з біржі. Ілон Маск повинен піти з поста голови ради директорів компанії-автовиробника і виплатити штраф у розмірі 20 млн доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Маск зізнався, хто хоче викупити Tesla.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?