"Королеву Євразії" посадили на 13 років - названа причина
Категорія
Світ
Дата публікації

"Королеву Євразії" посадили на 13 років - названа причина

"Королеву Євразії" посадили на 13 років - названа причина
Джерело:  online.ua

У Стамбулі відома модель Сібел Деміралп, яка була володаркою титулу "Королева Євразії-2016", викрала бізнесмена заради подальшого шантажу - за скоєне її посадили до в'язниці на 13 років, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Star.

Зазначається, що дівчина познайомилася з багатієм в Інтернеті і запросила бізнесмена на сніданок. Підприємець, прибув в призначене місце, де його зустріли п'ять чоловік. Вони побили його, роздягли і зробили фотографії.

"Пізніше вони разом з Сібел зажадали від нього за фото 240 тисяч турецьких лір (рівнозначно 1,2 мільйона гривень). Бізнесмен відправив гроші зі своєї кредитної картки, і лише після цього був відпущений. Потерпілий відразу звернувся в поліцію, і зловмисники були затримані", - сказано в повідомленні.

Дівчина зразу ж зізналася в скоєному і заявила про каяття. Її відправили на 13 років в колонію, відбувати покарання за розкрадання грошей і низку інших злочинів. Її спільники також були засуджені до тюремного ув'язнення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у  ніч з 2 на 3 червня в Киргизстані сталася смертельна аварія, в якій загинула "Місіс світу-2018" Санія Шакірова.  30-річна жінка, яка перемогла на конкурсі Miss Universe Beauty — 2018 у номінації "Missis World", загинула на місці події в момент зіткнення авто зі стіною, що огороджує кладовище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?