Неочікувано: Порошенко знову зустрівся з Меркель - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Порошенко знову зустрівся з Меркель - перші подробиці

Неочікувано: Порошенко знову зустрівся з Меркель - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко в Гельсінкі провів декілька важливих зустрічей з європейськими лідерами, під час яких закликав продовжити санкції проти РФ через відсутність прогресу в імплементації Мінських домовленостей. Про це він повідомив в ході брифінгу, передає ONLINE.UA.

"Відбулися зустрічі на двосторонній основі з президентом Єврокомісії Жаном Клодом Юнкером, з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, з президентом Європейської народної партії Джозефом Долем, з лідерами багатьох держав", - сказав він.

Український лідер також наголосив, що він зустрівся і з майбутніми прем'єр-міністрами багатьох країн. Він заявив, що відчув "дуже потужну підтримку європейських лідерів".

"Я закликав лідерів Європи мобілізуватися, забезпечити єдність і продовжити санкції проти РФ через відсутність будь-якого прогресу щодо імплементації Мінських домовленостей", - сказав він, зазначивши, що закликав лідерів також забезпечити звільнення заручників, які незаконно утримуються на окупованих територіях і в тюрмах .

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Києві 1 листопада відбулися закриті переговори українського президента Петра Порошенка і канцлерки Німеччини Ангели Меркель. Ключовою темою переговорів став Донбас і агресія Росії проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?