Гірше вже не буде: у Путіна відреагували на результати виборів у США
Категорія
Політика
Дата публікації

Гірше вже не буде: у Путіна відреагували на результати виборів у США

Гірше вже не буде: у Путіна відреагували на результати виборів у США
Джерело:  online.ua

Влада РФ незадоволена тим, що демократи завоювали більшість у Палаті представників, згідно з результатами проміжних виборів до Конгресу США. Про це заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За словами речника Кремля, гірше бути не може, оскільки відносини США та РФ уже давно зіпсувалися.

"Можна припустити з великою часткою впевненості, що, звичайно, скажімо так, якихось райдужних перспектив щодо нормалізації російсько-американських відносин на горизонті не спостерігається", - заявив він.

Окрім того, Пєсков додав, що Росія як і раніше відкрита для діалогу. Відповідаючи на питання журналіста CNN про те, чи може результат демократів на проміжних виборах ще більше ускладнити відносини у зв'язку з розслідуванням щодо ймовірного втручання Росії в американські вибори, Пєсков сказав: "Більше ускладнити навряд чи вийде – і так все досить складно".

Нагадаємо, під час передвиборної кампанії Трамп називав майбутні вибори в Конгрес США "референдумом про довіру президенту". До цього голосування в обох палатах Конгресу більшість була за республіканцями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп назвав свою перемогу на виборах в 2016 році найгіршим, що могло трапитися з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?