Відсвяткуємо Brexit: британців шокували білборди з Путіним в центрі Лондона
Категорія
Світ
Дата публікації

Відсвяткуємо Brexit: британців шокували білборди з Путіним в центрі Лондона

Відсвяткуємо Brexit: британців шокували білборди з Путіним в центрі Лондона
Джерело:  online.ua

В столиці Британії, Лондоні, невідомі розмістили сатиричні білборди, присвячені стосунку російської військової розвідки і президента РФ Володимира Путіна до виходу Великобританії зі складу Євросоюзу – Brexit. На них зображений російський глава, який тримає в руці прапор Росії та підморгує. А поруч розташований текст: "Відсвяткуємо червоний, білий і блакитний Brexit". При цьому літера "R" у слові "Brexit" повернута в іншу сторону та нагадує кириличну літеру "Я", передає ONLINE.UA.

Окрім того, на одному з білбордів у вигляді російського десантника зображений екс-міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон.

Варто зазначити, раніше у Британії заявили, що не знайшли доказів втручання Росії у референдум 2016 року щодо Brexit. У свою чергу Росія постійно відкидала такі звинувачення, проте противники Brexit вказували на можливу роль влади РФ.

Люди, які стверджують, що саме вони розмістили білборди, заявляють, що вони є "групою офіцерів російської військової розвідки (ГРУ), яка прагне визнання своєї справжньої ролі у голосуванні щодо Brexit".

"Група сподівається подолати нещодавню невиправдану негативну "славу" ГРУ, розмістивши рекламу, яка підкреслює свою роль у неминучому звільненні Великої Британії від ЄС", -  вказано у Twitter-повідомленні анонімів, які називають себе "Гордий ведмідь".


Нагадаємо, офіційно Brexit намічений на 29 березня 2019 року, після чого настане перехідний період, який триватиме до кінця 2020 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  команда Терези Мей готує дострокові вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?