Студентка зізналася, що оббрехала співробітника Нацполіції
Категорія
Події
Дата публікації

Студентка зізналася, що оббрехала співробітника Нацполіції

Студентка зізналася, що оббрехала співробітника Нацполіції

В аккаунті Facebook, що належить Наталії Бурейко, яка раніше заявляла про погрози і переслідування з боку співробітника Нацполіції Олександра Варченка, з'явились вибачення перед ним і членами його сім’ї. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  «Українська правда».

«Мені дуже соромно. Я, Бурейко Наталія, написала публікацію про погрози з боку Олександра Варченка в соціальній мережі Facebook, не розібравшись в ситуації і не усвідомлюючи своїх дій», – написала студентка.

Студентка нібито хотіла захистити себе, але завдала шкоду іншим людям. Бурейко зазначила, що не мала на те морального права, що в неї не було підстав вважати, що їй погрожував саме Варченко.

«Я стала жертвою цинічної провокації проти Олександра і його дружини. Я допускаю, що акаунт був створений хакерами з Росії для дискредитації чиновників Національної поліції та Державного бюро розслідувань», – зазначається у пості.

Дівчина також принесла вибачення Варченку та членам його сім’ї. «Олександр Варченко і його цивільна дружина є порядними людьми. Мені дуже соромно, що я стала жертвою шахраїв і мимоволі взяла участь у цій брудній інформаційної кампанії", – додала Бурейко. Вона попросила журналістів не турбувати її, її родину та родину поліцейського Варченка, зазначивши, що подальших коментарів не буде.

Попередні пости, в яких дівчина розповідала про домагання та погрози, наразі зникли з профілю.

Нагадаємо, що 7 листопада в акаунті Facebook Наталії Бурейко з’явився пост зі звинуваченнями в бік співробітника Нацполіції Олександра Варченка у сексуальних домаганнях після знайомства через додаток Tinder. Чоловік нібито наполягав на інтимних стосунках, а після відмови почав погрожувати фізичною розправою. Варченко запевнив, що не має відношення до погроз на адресу Бурейко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?