Це потрібно побачити: Victoria's Secret презентували білизну за мільйон доларів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це потрібно побачити: Victoria's Secret презентували білизну за мільйон доларів

Це потрібно побачити: Victoria's Secret презентували білизну за мільйон доларів
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий бренд жіночої білизни Victoria's Secret не перестає дивувати шанувальників своїми грандіозними щорічними шоу. Цього разу чарівний "ангел" Victoria's Secret Ельза Госк отримала почесну місію – представити найдорожчий образ бренду на модному подіумі. Розкішне бра The Dream Angels Fantasy Bra коштує мільйон доларів і його презентація відбулась ще за кілька днів до показу, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що дебютний показ елітної білизни відбувся 8 листопада у Нью-Йорку. Виступ моделі був одним з найочікуваніших на Victoria's Secret Fashion Show 2018. Дорогоцінний бюстгальтер є справою рук ювелірного бренду Atelier Swarovski. На подіум красуня вийшла в бра за мільйон доларів, стильних бікіні сірого кольору від Victoria's Secret, що чудово пасували до верху. Образ довершили традиційні "крила" з пір’я, сріблясті прикраси і босоніжки на підборах теж з пір’я.

Варто зазначити, що зовсім скоро в продаж надійде бюджетна копія дорогоцінного бра, яка буде коштувати всього 250 доларів.
Інші "ангели" також здивували глядачів неймовірними образами та чудовою фізичною формою, яка є прикладом для дівчат та жінок по всьому світу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома модель, "ангел" білизняного бренду Victoria’s Secret Белла Хадід вирішила розкрити секрет своєї ідеальної фігури та поділитися з шанувальниками інформацією про те, як вона харчується.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?